RUOHOMETSÄN KANSA (3 DVD)

Ruohometsän kansa (3 dvd)
Tekijä: Martin Rosenblatt
Julkaisija: Pan Vision (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   3,00
    
Tekijä:
Julkaisija:
Kieli:
Suomi
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2010, 04.11.2010
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
7391970035394K

EUR
3,00

Tuote ei tilattavissa.
Ruohometsän kansa (3 dvd)zoom

3.00€ (Alv 24%) 2.42€ (Alv 0%)

Matka Luvattuun Maahan
Pähkinä, Vatukka, Viikka ja Liutti ystävineen ovat matkalla kohti uutta kotia. Matka on täynnä jännittäviä hetkiä ja kiperiä tilanteita. Vatukasta tulee suuri sankari, kun hän onnistuu pelastamaan Viikan ja Liutin pulasta. Kaniinit tapaavat matkalla myös uuden ystävän, kalalokki Kehaarin. Illan suussa seurue löytää tiensä Nuthangerin farmille, missä heitä odottaa uudet seikkailut?
Pako Efrafasta
Pähkinä tuntee vastuunsa ja haluaa perustaa suuren kaniiniyhdyskunnan uuteen asuinpaikkaan Watershipin vuorelle. Kaniineja on vain liian vähän. Lokki Kehaarilla vaikuttaa olevan ratkaisu pulmaan. Kehaar nousee siivilleen ja löytää lähellä sijaitsevan toisen kaniinilauman. Mutta jokin on selvästi vialla. Isopää ja Viikka ystävineen lähtevät tutustumaan tilanteeseen ja joutuvat keskelle hurjaa seikkailua, mistä voi selvitä vain puijaamalla suurta Kenraali Ratamoa?
Talvisia seikkailuja
Liutti on kutsunut kaikki suureen juhlaan, mutta koska maa on peittynyt syvään lumikinokseen ja ruokaa on vähän, juhla täytyy siirtää. Kaniinit päättävät yrittää päästä Nuthangerin farmille hakemaan ruokaa, mutta he eksyvät matkalla. Lopulta he löytävät kuitenkin suurelle maatilalle missä heille tarjotaan ruokaa ja yösija. Mutta ovatko kaniinit turvassa ja löytävätkö he takaisin ja ajoissa Liutin juhlaan?

Tuotteella on lainausoikeus.


EUR
3,00
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot